Skjoldemose Skovbrug
Juletræer og pyntegrønt
2008Skjoldemose Skovbrug producerer og handler med juletræer og pyntegrønt. Vi er førende på service, kvalitet og logistik og kan derfor tilbyde homogene produkter med kort leveringstid. Er De interesseret i vores produkter står vi naturligvis til deres rådighed. Kontaktinformation fremgår nederst på siden.


Juletræer
Vi leverer primært juletræer af sorten Nordmann, men kan naturligvis også levere andre sorter. Pga. af vores beliggenhed nyder vi særdeles gunstige vækstforhold, som sikrer robuste og ensfarvede træer. Vi kan levere et bredt udvalg af kvaliteter og aldersklasser inkl. formklippede træer.

Pyntegrønt
Skjoldemose har en lang tradition inden for produktion af pyntegrønt. Vi leverer både inden for de traditionelle sorter Nobilis og Nordmann samt mere specielle sorter såsom Cypres, Cryptomeria og Squarosa. Produkterne leveres som enkeltgrene (dekorationsgrene - 5 stk. bundter), som små håndbundter (kundetilpasset), i 5 kg. eller 9 kg. bundter

Logistik
Produkterne leveres typisk FOB enten palleteret eller løst læsset på lastvogn, men vi er dog vant til at håndtere andre leveringsformer såsom cc-containere ligesom vi også kan arrangere hele transporten.

Priser
Priserne er defineret ud fra produktlinier og kvaliteter og er absolut konkurrencedygtige.

Kontaktinformation
Skjoldemose Skovbrug
Rødmevej 47
Dk-5771 Stenstrup
tlf.:+45 62261056, fax +45 62261056, gsm +45 4019 9556
e-mail: info@skjoldemose.dk